Välkommen till Malmö!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Snart dags för Offentliga Rummet i Malmö
 
Årets Offentliga Rummet närmar sig med stormsteg. Vi är förväntansfulla och hoppas att ni är det också! Förutom tio olika fördjupningspass under onsdagens fördjupningsdag har du möjlighet att under konferensdagarna välja mellan ett 60-tal intressanta programpunkter kring digitalisering och välfärd. Se till att inte missa de trevliga mötestillfällena på mingelkvällen och banketten.

Varmt välkommen till Malmö! Vi ser fram emot att ses!
/ Bengt, Gunilla, Anders, Malin och Åsa, projektgruppen för Offentliga Rummet 2016


Programmet för konferensen
Fortfarande chans att anmäla dig!
 
Om du inte redan är anmäld till Offentliga Rummet är det hög tid att göra det nu.

Läs mer och anmäl dig här
EXTRAINSATT: LEDA för smartare välfärd
 
Ligger din kommun i framkant? Den 26 maj arrangerar SKL ett informationsmöte på Offentliga Rummet om det nystartade förändringsledningsprogrammet: LEDA för smartare välfärd. Programmet riktar sig till de kommuner som vill leda utveckling i en föränderlig värld.

Läs mer
Ardalan Shekarabi talar om morgondagens statsförvaltning
 
Hur kan den offentliga förvaltningens utmaningar lösas och hur skapar vi en offentlig förvaltning i världsklass? Civilminister Ardalan Shekarabi deltar som en av huvudtalarna på årets Offentliga Rummet.

Läs mer
Angela Ahola föreläser om första intrycket
 
Vad är det som gör att vi gillar och känner förtroende för vissa personer, varumärken eller organisationer? Angela Ahola, doktor i psykologi, föreläser på Offentliga Rummet. Hon vet vad det är som styr våra val och beslut, ger oss inflytande och förutsättningar att påverka andra.

Läs mer
EXTRAINSATT: IoT Sverige presenterar satsning för offentlig sektor
 
Hur kan Internet of Things (IoT) bidra till att lösa offentlig sektors framtida utmaningar? Nu finns det möjlighet att besvara den frågan. IoT Sverige arrangerar ett seminarium på Offentliga Rummet för att presentera sin satsning för offentlig sektor.

Läs mer
Tre finalister i Guldlänken
 
Guldlänkens jury har nu fattat beslut om tre finalister som presenterar sig under ett seminarium 26 maj på konferensen Offentliga Rummet. Bland alla nomineringar har vi mött en mycket stor variation av modigt och innovativt förändringsarbete inom alla olika delar av offentlig verksamhet. Nyfiken på vilka finalisterna är?

Kika här!
Följ oss på Facebook och Twitter!