Välkommen till Sundsvall!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Välkommen till Offentliga Rummet!
 
Det är ett nytt år och planeringen inför årets omgång av Offentliga Rummet är i full gång. Vi kan bland annat stolt presentera Alexander Bard som en av årets plenara talare. Han kommer att gå in på djupet kring den digitala revolutionen och dess konsekvenser. Konferensen har sju spår och dessa kommer fyllas på med spännande seminarier som ger inspiration till att fortsätta utveckla offentlig verksamhet med stöd av digitalisering.

Datum att skriva upp i kalendern är den 30 maj – 1 juni, när vi i år turnerar norrut till Sundsvall. Vi ser fram emot att tillsammans med dig inspireras och nätverka kring hur vi skapar en smartare välfärd!

Hälsningar
Projektgruppen för Offentliga Rummet
Idag öppnar vi anmälan
 
Det går redan nu bra att anmäla sig till konferensen. Till dig som är ute i god tid erbjuder vi Early Bird-pris!

Priser och anmälan
Vi välkomnar Alexander Bard till Offentliga Rummet
 
Alexander Bard kallas för internetsociologen och hans föreläsningar handlar bland annat om den digitala revolutionen och dess konsekvenser för allt och alla - och varför detta är nödvändigt att förstå.

Missa inte Alexander Bards föreläsning den 1 juni klockan 13.40 i stora biosalongen på Quality Hotel.

Håll utkik på vår hemsida www.offentligarummet.se för fler uppdateringar kring programmet.
Sju seminariespår
 
Seminarierna sker i sju spår som fokuserar på olika områden som är viktiga för den digitala utvecklingen - allt från förändringsledning till grundläggande förutsättningar.

Du kan välja att följa ett temaspår, eller växla fritt mellan olika spår, från pass till pass.

Läs om spåren här
Vem tycker du är modigast i offentlig sektor?
 
Guldlänken är ett pris som har delats ut i samband med Offentliga Rummet sedan 1999. Senast vann Mikael Wiklund, rektor Ådalsskolan Kramfors, som trotsade lagen för att alla elever skulle ha rätt till undervisning på modersmål.

Läs mer och skicka in din nominering
Vill ditt företag ställa ut under Offentliga Rummet?
 
Om ditt företag har behov av att utöka kontaktnätet med personer i offentlig sektor som arbetar med verksamhetsutveckling med stöd av digitalisering, är Offentliga Rummet rätt forum! Förväntat deltagarantal är cirka 600-800 personer.

Läs mer om utställarplatser
Konferensen turnerar norrut till Sundsvall
 
I år håller Offentliga Rummet till i Sundsvall mellan den 30 maj – 1 juni. Sundsvallsregionen räknas som Sveriges största arbetsmarknadsregion där cirka 200 000 människor bor och arbetar. Visste du att Charlotte Kalla är officiell ambassadör för Sundsvall?

Läs mer om värdstaden
Psst... nytt för i år
 
I år kommer vi att fokusera ytterligare på digitalisering, detta genom att bland annat lansera en app för Offentliga Rummet. Appen lanseras i god tid innan konferensen drar igång och har flera underlättande funktioner för dig som besökare. Bland annat blir det enklare att nätverka med andra deltagare, tycka till om de seminarier du går på, hålla koll på programpunkter och mycket mer.
Följ oss på Facebook och Twitter!