Välkommen till Sundsvall!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Digital superprofil vägleder oss under årets konferens
 
En av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter är årets moderator när konferensen Offentliga Rummet turnerar norrut till Sundsvall. Hon heter Frida Boisen och har stenkoll på digitalisering. Frida är digital chef för Bonnier Tidskrifter och vet hur man på bästa och mest effektiva sätt lyckas i sociala medier. Det bästa av allt är att hon kommer till Sundsvall och Offentliga Rummet mellan den 30 maj - 1 juni!

Läs mer om årets moderator Frida Boisen
Nu har vi publicerat de första seminarierna
 
Är du nyfiken på vilka seminarier som Offentliga Rummet erbjuder? Vi har publicerat de första! Du kan till exempel fördjupa dig om SKL:s förändringsledningsprogram LEDA, projektet Serverat eller nya handlingsplanen om gemensam utveckling. Lyssna på URs förändringsresa eller hur Vansbro kommun tagit hjälp av digitalisering för att skapa en bättre integration.

Läs om seminarierna
Anmäl dig till konferensen
Gör ditt val inför nätverksdagen
 
Vill du lära dig mer om rörlig media och e-lärande? Är du nyfiken på vad innovations- och idéslussar är? Eller vill du lyssna på kartläggningen om kommuners digitalisering som Finansdepartementet, SKL och KommITS tagit fram? Ta chansen att delta på nätverksdagen den 30 maj på Quality Hotel i Sundsvall.

Läs om nätverken
Anmäl dig till konferensen
Sista chansen att nominera!
 
Guldlänken tilldelas den eller de personer som främjat innovativa förändringar av offentlig verksamhet. Vem tycker du har varit modigast i offentlig sektor? Passa på att nominera innan den 28 februari.

Läs mer och skicka in din nominering
Följ ett temaspår, eller välj fritt!
 
Det finns sju olika temaspår där du bland annat kan välja mellan samverka och dela mer, gemensamma förutsättningar samt digitalt liv och arbete. Sammanlagt består konferensen av 49 seminarier och du väljer fritt om du vill följa ett temaspår, eller växla mellan olika spår, från pass till pass. Kanske har du redan hittat flera seminarier du vill gå på?

Läs om temaspåren
Anmäl dig till konferensen
Håll koll på senaste nytt
 
För att hålla dig uppdaterad kring senaste nytt gällande konferensen kan du följa Offentliga Rummet på Facebook och Twitter. Vi uppdaterar våra kanaler löpande, och på vår hemsida www.offentligarummet.se hittar du allt du behöver veta om konferensen. Där hittar du också kontaktuppgifter om du har någon fråga eller fundering. Vi hjälper gärna till!