Hur når vi invånarna?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Digital superprofil vägleder oss under årets konferens
 
En av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter är årets moderator när konferensen Offentliga Rummet turnerar norrut till Sundsvall. Hon heter Frida Boisen och har stenkoll på digitalisering. Frida är digital chef för Bonnier Tidskrifter och vet hur man på bästa och mest effektiva sätt lyckas i sociala medier. Det bästa av allt är att hon kommer till Sundsvall och Offentliga Rummet mellan den 30 maj - 1 juni!

Läs mer om årets moderator Frida Boisen
Alexander Bard kommer till Sundsvall!
 
Alexander Bard kallas för internetsociologen och hans föreläsningar handlar bland annat om den digitala revolutionen och dess konsekvenser för allt och alla - och varför detta är nödvändigt att förstå.

Missa inte Alexander Bards föreläsning den 1 juni klockan 13.40 i stora biosalongen på Quality Hotel.

Håll utkik på vår hemsida www.offentligarummet.se för fler uppdateringar kring programmet
Hur når vi invånarna i ett snabbt förändrat medielandskap?
 
Gamla sanningar gäller inte längre. Utmaningarna kring det offentliga samtalet är många och svåra. Medborgarna har plötsligt tagit makten över det offentliga samtalet. Samtidigt blir ”faktaresistensen” allt vanligare i debatten med en ökad polarisering som följd. Kom och lyssna på Lars-Erik Marklund, kommunikationsdirektör vid Landstinget Västernorrland. Han berättar bland annat om uppmärksamheten kring nedläggningen av BB i Sollefteå som varit enorm över hela landet.

Läs mer om seminariet
Läs om andra programpunkter
Ta steget in i rörlig media!
 
Lyssna till Kungälv kommuns och Malmö stads tankar kring rörlig media. Vilka är utmaningarna när man riggar sin organisation för rörlig media i offentlig sektor? Vad skiljer rörlig media jämfört med andra kommunikationskanaler?

Läs mer om seminariet
Läs om andra programpunkter
Håll koll på senaste nytt
 
För att hålla dig uppdaterad kring senaste nytt gällande konferensen kan du följa Offentliga Rummet på Facebook och Twitter. Vi uppdaterar våra kanaler löpande, och på vår hemsida www.offentligarummet.se hittar du allt du behöver veta om konferensen. Där hittar du också kontaktuppgifter om du har någon fråga eller fundering. Vi hjälper gärna till!