World Trade Center Göteborg
- Mötesplatsen för framgångsrika företagare
 
Välkommen till World Trade Center Göteborgs nyhetsbrev. Här har du möjlighet att följa med när vi lyfter fram det som händer i närområdet och det som kan vara av intresse för er företagare på WTC Göteborg och utanför.
Äntligen kom våren och allt som vi älskar med den. På Teatergatan planerar vi för att göra vårfint på våra två terrasser. Det är så härligt att kunna sätta sig utomhus och ta en kopp kaffe i den värmande solen. På Mässans Gata kommer pop-up butiken på besök igen, denna gången med påsken som tema. Kom förbi och inspireras av våra duktiga florister och köp med dig något gott till kollegorna eller familjen.
 
Vi vill passa på att välkomna våra nya hyresgäster: Mashie AB, Advokatfirman Svedberg & Aronsson, Confirma Utveckling, Advokatbyrån Eriksson & Bengtsson AB, BE Rådgivning & Kapitalförvaltning AB och Advokatbyrån Semper Fi AB.

Varmt välkomna till oss på World Trade Center Göteborg!

 
NYPRODUCERAD KONTORSVÅNING VID KORSVÄGEN
 
1 september 2017 öppnar vi dörrarna till 1.500 helt nya kvm vid Korsvägen. Här planerar vi för en levande mötesplats för både våra hyresgäster och besökare. Den nya våningen som är belägen högt upp bland takåsarna ligger i direkt anslutning till befintliga lokaler och kommer uppfylla alla förväntningar på ett premium segment med service, design och komfort. Med spännande inredning strävar vi efter en internationell standard för företag i Göteborgsregionen. 

I vårt nyproduktionsprojekt skapar vi moderna kontorsmiljöer med öppna, sociala och smarta planlösningar. Vi erbjuder 46 nyproducerade kontorsrum och 14 designade mötes och konferensrum. Här får ni de bästa möjligheterna att mötas och samverka med företag från alla branscher, tillsammans skapar vi bättre affärsmöjligheter för varandra. I vårt inspirationsprogram hittar ni allt från frukostföreläsningar till after works, events och temaveckor, självklart ingår det i hyran!

Välkommen till World Trade Center Göteborgs nya exklusiva kontorsvåning. 
FÖRHANDSBOKA DITT NYA KONTOR PÅ VÅNING 7
 
Nu öppnar vi förhandsbokning för de nya kontorsrummen på våning 7. Helt nyproducerade, moderna kontor finns tillgängliga för reservation från 1 april. Missa inte chansen att sitta mitt i en färgstark och levande kontorsmiljö tillsammans med 200 framgångsrika företag.

På samma våningsplan hittar du förstklassig service i allt från reception till mötesrum, bibliotek, kemtvätt, massage och sällskapsutrymmen. Området kring Korsvägen präglas av ett vibrerande affärs- och nöjesliv; restaurangerna ligger tätt och erbjuder mat från hela världen. Här hittar du allt från små gemytliga fik till 5-stjärniga restauranger, butiker, gym och träningsanläggningar. Området expanderar hela tiden och fler och fler ser fördelarna att ha sin verksamhet runt Korsvägen.

Månadshyra:  från 5 775 kr/mån (exkl. moms)
Kontoren står färdiga för inflyttning 1 september 2017

Vill du veta mer?
Kontakta Pia Eklund- Säljansvarig WTC Göteborg
031-335 75 05 | pia@wtcgoteborg.se
INTERVJU MED VÅR HYRESGÄST TOBIAS BERANDER PÅ T2IT
 
Tobias Berander - T2iT
Berätta kort om vad T2iT levererar.
T2iT hjälper i första hand små och medelstora företag med deras IT-miljö. Det kan vara allt från inköp av hård och mjukvara till installation och konfiguration av t.ex nätverk, WiFi, skrivare, backuper, servrar eller NAS. Vi driver också ett webhotell och hjälper gärna till med att registrera och lägga upp kunders domäner i t.ex Wordpress eller Office 365.

Vad gör T2iT framgångsrikt?
Alla på T2iT tycker att det är så kul att fixa kunders IT-problem eller komma med smarta lösningar. Vi arbetar med det vi älskar och jag tror det reflekteras i det vi gör.

Varför skall en kund använda sig av just din tjänst/produkt?
Våra tekniker har väldigt bred kompetens inom IT och bryr sig verkligen om kundens bästa.

Vad är det bästa med att ha kontoret hos WTC?
Det måste vara alla nya och goa ”kollegor” man får utan att egentligen jobba på samma bolag. Vissa får man en affärsmässig relation med och andra en trevlig lunchkompis. Sen att det ligger centralt och att WTC’s personal är otroligt trevliga och proffsiga är ju bara ett plus till.
LEDIGA KONTOR PÅ WORLD TRADE CENTER GÖTEBORG
 
Kontorsrum på Mässans Gata
Terass på Teatergatan
SMALL OFFICE, 11 m2, MÄSSANS GATA 18 
 
Välplanerat kontorsrum på våning 6 med fönster som vetter ut mot den rofyllda innergården. Placeringen i huset är optimal med närhet till reception och mötesrum och sociala ytor. Kontoret passar er som önskar moderna lokaler med ett centralt läge i Göteborg och har plats för 1-2 arbetsplatser. Kontorsrummet finns tillgängligt från 1 juni.

Som hyresgäst hos oss har du:
  • 32 tim/mån fri bokning av våra konferensrum
  • Lunchrum, lounger
  • Bemannad reception
  • Wifi
  • Städning, el, värme samt larm


Vill du veta mer?
wtcgoteborg.se eller kontakta
Pia Eklund- Säljansvarig
031-335 75 05 | pia@wtcgoteborg.se


 
MEDIUM OFFICE, 16 m2, TEATERGATAN 19
 
Charmigt och luftigt kontor med fönster ut mot  vår lugna terrass, där ni med fördel kan ta en paus i hängmattan i solen. Kontoret passar utmärkt för 2-3 arbetsplatser. Med detta kontor sitter du och ditt företag mitt i händelsernas centrum, ett perfekt kontor för dig som är i farten. Måste upplevas på plats!

 
Som hyresgäst på Teatergatan har du:
  • 32 tim/mån fri bokning av våra konferensrum
  • Lunchrum, lounger
  • Uteterrasser
  • Wifi
  • Städning, el värme samt larm


Vill du veta mer?
wtcgoteborg.se eller kontakta
Pia Eklund- Säljansvarig

031-335 75 05 | pia@wtcgoteborg.se

 
FRUKOSTSEMINARIER HOS WTC GÖTEBORG
 
Vision, inspiration eller kreativitet, våra seminarier har något som intresserar alla.
 
World Trade Center bjuder in till frukostseminarier som gästas av både externa och interna föredragshållare. Seminarierna är kostnadsfria och öppna för er som hyresgäster men vi välkomnar även externa besökare. Frukosten startar kl. 08.00 med kaffe och fralla, sedan pågår seminariet fram till kl. 08.45. Ta dig tid, endast 45 minuter av din dag och delta, det kanske ger dig nya idéer som kan ta dig och ditt företag till en ny nivå.
Vill du ha utskick om våra kommande seminarier?
Det gör du genom att anmäla ditt intresse i receptionen eller mejlar till receptionen@wtcgoteborg.se
WTC BOWLINGMÄSTERSKAP 2017
 
23 mars samlades ett glatt gäng spelare och supportrar för att delta i den årliga turneringen WTC Bowlingmästerskap. I år presenterades två nya tävlingsklasser, bästa lagprestation och flest antal strikes. Det blev storslam för Susanne Olsson på MiG som plockade hem priser i två av tre möjliga kategorier. Bästa enskilda prestation stod Per Rastin på Millistream för med 146 poäng. Grattis till alla vinnare och tack för en god match!
MÅNADENS WTC - AMBASSADÖR
 
Månadens ambassadör är en hyresgäst som utmärker sig med det lilla extra. Hyresgästen engagerar sig i vår verksamhet, ger förslag till förbättringar, rekommenderar oss till andra och är stolt över sin arbetsplats.
Denna månad går utmärkelsen till Tobias BeranderT2IT. Tobias är en engagerad hyresgäst som sprider gott renommé om World Trade Center Göteborg. Vi är glada att just du är hyresgäst hos oss!
 
Hyresgästerna på World Trade Center Göteborg är vår starkaste och bästa marknadsföringskanal och det vill vi gärna premiera!