Mötesplatsen för framgångsrika företagare
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
World Trade Center Göteborg
- Mötesplatsen för framgångsrika företagare
 
Välkommen till World Trade Center Göteborgs nyhetsbrev. Här har du möjlighet att följa med när vi lyfter fram det som händer i närområdet och det som kan vara av intresse för er företagare på WTC Göteborg och utanför.

Vi välkomnade våren på Teatergatan genom att göra fint på båda våra terrasser. Nya blommor planterades, stämningsfull belysning hängdes upp och mattor och filtar placerades ut. Tack för ett strålande engagemang, det blev så fint! Nu har vi den perfekta platsen för en kaffe i solen. Titta gärna in om du är i närheten. 
 
Vi vill passa på att välkomna våra nya hyresgäster Advokatbyrån Semper FiAB och First PR.

Varmt välkomna till oss på World Trade Center Göteborg!

 
WE GROW TRADE
 
Vi tillhör det internationella nätverket World Trade Center Association (WTCA) vars mission är att främja handeln internationellt. För 48:de gången arrangerades den golobala konferensen General Assembly för 200 delagare från fler än 100 olika WTC centers runt om i världen. Årets tema ”Connections for Global Opportunities” satte fokus på att öka engagemanget och samarbetet mellan de olika centrena. Eva Hyllstam och Mia Meriläinen representerade WTC Göteborg på plats i Las Vegas, USA.

När du besöker en stad med ett WTC Center så erbjuds du möjlighet till kostnadsfri sittplats med Wi-fi och en god kopp kaffe. Är du intresserad av att veta vilka WTC Centers som är anslutna till avtalet internationellt så kan du läsa mer här.
INTERVJU MED VÅR HYRESGÄST TEODOR TRYGG PÅ CHAININTRA
 
Berätta kort om vad Chainintra levererar.
Chainintra är ett socialt intranät för kedjor med fokus på konceptstyrning, kunskapsspridning och engagemang. Vår programvara är ett verktyg för internkommunkation i alla led och hjälper företagen att öka sin employee engagement. Vi anpassar lösningen efter varje företags unika behov med allt från chat funktioner till skiftplanering, arbetsgrupper, handböcker online, kalender och mycket mer. 

Vad gör Chainintra så framgångsrikt?
Vi är nischade mot en kundgrupp som ofta är verksamma på olika platser ibland med stora geografiska avstånd. Då krävs det ett verktyg som för samman de anställda och får alla att jobba mot samma mål. Vårt intranät är enkelt med en stor igenkänningsfaktor från appar och sidor som du redan konsumerar idag. Det gör att du inte behöver lära dig något nytt utan kan börja använda tjänsten direkt. Att lösingen även är anpassad för din smartpohone gör att användarfrekvensen ökar. Majoriteten av smartphone användarna tittar på sin telefonen inom 15 min från det att den har plingat till.

Varför skall en kund använda sig av just Chainintras produkt?
Vår kompetens ligger i att få kedjor att nå sina mål tillsammans. Vår produkt skapar en lösning som passar både huvudkontor och den enskilda enheten, på så sätt blir avståndet inget hinder. Med Chainintra blir företaget mer effektivt och rätt information når rätt personer. De som inte inte satsar på ett bra digitalt verktyg för sin verksamhet får svårt att hänga med i utveckling.
 

Vad är det bästa med att ha kontoret hos WTC Göteborg?
Det ger mig en möjlighet att sitta själv utan att faktiskt vara ensam. Mina kollegor sitter i Danmark så därför är det värdefullt för mig att få kollegor på andra företag. Det kan låta klyschigt men det är inspirerande att omges av så många duktiga och kompetenta personer inom olika branscher.
LEDIGA KONTOR PÅ WORLD TRADE CENTER GÖTEBORG
 
Kontorsrum på Mässans Gata
Nya receptionen våning 7
Kontorsrum för 1-2 arbetsplatser på lugnt och ljust läge vid Korsvägen. Har du hund så är detta det perfekta kontoret för dig då vi tillåter fyrbenta kompisar i denna delen av huset. Närheten till reception, mötesrum och sociala ytor är perfekt för dig som gillar när det händer mycket. Inflyttning 1 juli 2017

Som hyresgäst hos oss har du:
  • 32 tim/mån fri bokning av våra konferensrum
  • Lunchrum, lounger
  • Bemannad reception
  • Wifi
  • Städning, el, värme samt larm


Vill du veta mer?
wtcgoteborg.se eller kontakta
Pia Eklund- Säljansvarig
031-335 75 05 | pia@wtcgoteborg.se


 
Nyproducerat kontorsrum för två personer högt upp bland takåsarna på nya våning 7. Här skapar vi ljusa, moderna kontorsmiljöer i färgstarka lokaler.  På samma våningsplan hittar du förstklassig service i allt från reception till mötesrum, kemtvätt, massage och bibliotek. Inflyttning i september 2017.
 
Som hyresgäst hos oss har du:
  • 32 tim/mån fri bokning av våra konferensrum
  • Lunchrum, lounger
  • Bemannad reception
  • Wifi
  • Städning, el, värme samt larm


Vill du veta mer?
wtcgoteborg.se eller kontakta
Pia Eklund- Säljansvarig

031-335 75 05 | pia@wtcgoteborg.se
 
FRUKOSTSEMINARIER HOS WTC GÖTEBORG
 
Vision, inspiration eller kreativitet, våra seminarier har något som intresserar alla.
 
World Trade Center bjuder in till frukostseminarier som gästas av både externa och interna föredragshållare. Seminarierna är kostnadsfria och öppna för er som hyresgäster men vi välkomnar även externa besökare. Frukosten startar kl. 08.00 med kaffe och fralla, sedan pågår seminariet fram till kl. 08.45. Ta dig tid, endast 45 minuter av din dag och delta, det kanske ger dig nya idéer som kan ta dig och ditt företag till en ny nivå.
Vill du ha utskick om våra kommande seminarier?
Det gör du genom att anmäla ditt intresse i receptionen eller mejlar till receptionen@wtcgoteborg.se
FÖRHANDSBOKA DITT NYA KONTOR PÅ VÅNING 7
 
Nu har du chansen att boka ett nyproducerat kontor mitt i en färgstark och levande kontorsmiljö på det mycket eftertraktade läget vid Korsvägen. Här finner du allt ditt företag kan behöva för att ta det till nästa nivå.

På våning 7
önskar vi skapa ett helt nytt koncept för kontorsmarknaden i Göteborg. Med 28 års erfarenhet att driva kontor på samma adress så har vi lärt oss ett och annat på vägen. Här låter vi företagen och servicen få stå i fokus. Vi erbjuder värdefulla tjänster som mötesrum, receptionsservice, massage, kemtvätt, events och frukostseminarier samt bokföringstjänster och mycket mer. 

Den nya våningen öppnar i september så missa inte chansen att vara med från start. Förhandsboka ditt nya kontor idag! 

Vill du veta mer?
Kontakta Pia Eklund- Säljansvarig WTC Göteborg
031-335 75 05 | pia@wtcgoteborg.se
MÅNADENS WTC - AMBASSADÖR
 
Månadens ambassadör är en hyresgäst som utmärker sig med det lilla extra. Hyresgästen engagerar sig i vår verksamhet, ger förslag till förbättringar, rekommenderar oss till andra och är stolt över sin arbetsplats.
Denna månad går utmärkelsen till Camilla ChistanderChristander Fastighetsförmedling AB. Camilla är en engagerad hyresgäst som sprider gott renommé om World Trade Center Göteborg. Vi är glada att just du är hyresgäst hos oss!
 
Hyresgästerna på World Trade Center Göteborg är vår starkaste och bästa marknadsföringskanal och det vill vi gärna premiera!