I Veckans Vykort så måste jag bara få berätta för hela världen att jag blivit farmor... och om dragshowartister och lite annat förstås!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
12 Maj 2017
Extra härliga fredag!
Här kommer Veckans Vykort från Eventmarket. Ett mail som handlar om sökportalen där du får direktkontakter med hela Sveriges Event, Mötes & Upplevelseindustri. Ibland faller jag utanför ramarna och blir lite privat. Nu är ett sånt tillfälle.

Jag måste bara få berätta för hela världen att jag i veckan blivit farmor till en fantastiskt söt liten kille. Känslan är glittrande och jag kommer på mig själv att gång på gång öppna upp telefonen där bilderna finns. Ivrigt klickar jag fram bild för bild och ler, skrattar, får tårar i ögonen, förundras och ler i hela hjärtat. Hans namn är Thiago Vince (en timma gammal på bilden) och den lilla familjen kommer hem till kvällen...Välkommen till världen älskade barnbarn. Du har redan gjort den till en bättre plats att leva på!

Trots att tankarna flugit iväg - jag ni vet var..., så har veckan på Eventmarket faktiskt flytit på himla bra (kanske tack vare...) Vi säger varmt välkomna till veckans nytillkomna medlemmar Entourage Production samt till Dragshowgruppen Cabaret Moulin.

Nedan bjuder vi på lite guldkorn från sajten. Och klickar ni på dom färgade boxarna, så hittar ni allt och alla:
 
» CABARET MOULIN
Cabaret Moulin bjuder på glittrande dragshow-underhållning med spektakulära dansnummer, chockerande fräckhet & blixtrande humor...
» ENTOURAGE PRODUCTION
Entourage Production hyr ut konceptuell personal, skådespelare, dansare, akrobater och servitriser till företagsevent & inspelningar...
» DANIEL DONLIND
Daniel Donlind är flerfaldig boxningsmästare och jobbar idag som föreläsare. Han föreläser om sunda målsättningar, motivation, självkänsla.....
AVRUNDNINGSVIS

Vår förhoppning är att du kommer ha stor glädje av sökportalen och hitta just den rätta festlokalen, aktiviteten eller kanske den perfekta underhållningen... Vi önskar dig en skön fortsättning på fredagen och en strålande helg.
Kontakta mig om Ni också vill vara sökbara här!

Kram Jennie Sterner, Farmor & VD, Eventmarket.se

» Kontakta oss