KRETSLOPPSKVÄLL HOS FOTRIKTIGT!
 
Imorgon kväll arrangeras en spännande och innehållsrik kväll hos Fotriktigt i Brämhult.
– Tillsammans med Kretsloppet öppnar vi våra dörrar för intresserade löpare. Vi kommer att presentera vår nya anläggning här i Brämhult och under kvällen kommer Kretsloppet att finnas på plats, liksom en av Kretsloppets ambassadörer, Erik Wickström, berättar Henrik Gustavsson, som tillsammans med Mikael Strömberg äger och driver Fotriktigt i Borås.


Första programpunkten för kvällen är en föreläsning av Kretsloppsambassadören Erik Wickström som går igång redan kvart över sex. Under en halvtimme kommer Erik att föreläsa på temat ”Bli en bättre löpare”

Läs mer
 
 
 
 
ERIKS WICKSTRÖMS LÖPARSKOLA!
 
Play movie


Play movie

Lycka till med träningen!
Erik Wickström
 
 
 
 
KRETSLOPPETS SPECIALLOPP
– NU ÄR ANMÄLAN ÖPPEN!
 
Första årets Speciallopp blev en succé. 278 deltagare deltog och i år väntas ännu fler komma till start. Kretsloppet har under åren utvecklats, nu utvecklar vi även Specialloppet. Därför erbjuder vi 3 nya banlängder 4,2 kilometer, 2,1 kilometer och 400 meter. Kretsloppets Speciallopp arrangeras fredagen den 15 september (dagen innan Kretsloppet).
 
 
 
 
 
ANMÄL DIG SENAST 30 JUNI, VINN ETT TRÄNINGSPAKET FRÅN MACHUSET!
 
– Vinn en iPhone 7, Apple Watch Nike+ och Beats Powerbeats3 Wireless.

En löpare i respektive herr- och damklass (6/10 km och 6 km stavgång/gång) har nu chansen att vinna varsitt träningspaket från MacHuset, värde 12 960 kr. Du som anmält dig senast 30 juni är automatiskt med i tävlingen. Vinnarna presenteras den 5 juli. Mer information om tävlingen samt villkor hittar du på Kretsloppets hemsida.

Läs mer
 
 
 
 
FÖLJ KRETSLOPPET
 
Facebook: facebook.com/kretsloppetiboras
Instagram: @kretsloppet #kretsloppet  
  
 
Twitter: @Kretslopp1 #kretsloppet
Webben: www.kretsloppetiboras.se