10 DAGAR KVAR FÖR LÄGRE STARTAVGIFT!
 
Kretsloppet i Borås är numera en väl inarbetad tradition i Borås. En tradition som bjuder på stans allra största och välbesökta folkfest.  Och det är ni löpare som ramar in den här dagen på ett sunt och färgsprakande sätt.

Vi vill redan nu höja temperaturen och erbjuder alla som anmäler sig senast den 30 juni följande förmåner:

    – En lägre startgift
    – Du deltar i vårt stora nummerlappslotteri med fina priser


Välkommen du också!
 
 
 
ANMÄL DIG SENAST 30 JUNI, VINN ETT TRÄNINGSPAKET FRÅN MACHUSET!
 
– Vinn en iPhone 7, Apple Watch Nike+ och Beats Powerbeats3 Wireless.

En löpare i respektive herr- och damklass (6/10 km och 6 km stavgång/gång) har nu chansen att vinna varsitt träningspaket från MacHuset, värde 12 960 kr. Du som anmält dig senast 30 juni är automatiskt med i tävlingen. Vinnarna presenteras den 5 juli. Mer information om tävlingen samt villkor hittar du på Kretsloppets hemsida.

Läs mer
 
 
 
 
 
 
ERIKS WICKSTRÖMS LÖPARSKOLA!
 
Wickströms löparskola del 4
 
Play movie
Wickströms löparskola del 5
 
Play movie
Lycka till med träningen!
Erik Wickström
 
 
 
RABATTNYHETER
– värda att notera
 
Knappt tre månader kvar till Kretsloppsdagen den 16 september. I nio år har Korpens Roger Hjelm varit med och arrangerat Kretsloppet som nästa år firar 10-års jubileum.

– Det har varit en fantastisk resa. Varje år har vi fyllt på med något nytt och i år vill vi gärna lyfta fram några nyheter som är värda att notera.
Då handlar det om rabatter för unga, familjer och pensionärer, som har förverkligats genom engagerade synpunkter från Kretsloppets deltagare.

Kretsloppet är löparfesten som vänder sig till alla och det är med viss stolthet som Roger konstaterar att både tjejer/killar och damer/herrar i en mångfald av ålder deltar i loppets olika distanser. Kretsloppet är dessutom förmodligen Sveriges mest jämställda löparfest med 48 % tjejer/kvinnor och 52 % killar/män (2016).

Läs mer


UNGDOMSRABATT

FAMILJERABATT

PENSIONÄRSRABATT
 
 
 
NY STARTTID FÖR STAVGÅNG/GÅNG
 
Efter varje Kretslopp bidrar deltagarna med olika synpunkter.
Under de senaste åren har starttiden för den här klassen i Kretsloppet legat sist i programmet.
– Det har ibland inneburit att folkfesten längs bansträckningen börjat avta. Publiken har börjat förflytta sig mot Kretsloppets hjärta – Stora torget i Borås. Deltagarnas synpunkter har vi lyssnat till och ändrat starten för 6 km stavgång/gång. Det innebär att starttiden för stavgång/gång är kl.12.10 lördagen den 16 september. Välkommen till folkfesten 2017 för dig som vill delta/gå i din egen takt, hälsar Roger Hjelm
 
 
 
 
MULTIWEAR TILL ALLA DELTAGARE!
 
När du anmäler dig till årets Kretslopp så bjuder arrangören på en multiscarf eller buff som den till vardags kallas. Ett litet plagg som alltid är bra att ha med sig.

Medalj och t-shirt
Alla barn som deltar i loppen 400 meter och 2 kilometer kommer att få medalj och t-shirt. För alla andra finns årets medalj att köpa. Medaljen är framtagen av återvunnen metall och är därför tillverkad helt i linje med Kretsloppets ambitioner.

Inte nog med det – nu finns även möjligheten att köpa årets designade funktions
t-shirt vid anmälan till 6 km, 6 km stavgång/gång och 10 km. Kretsloppet har tagit fram 1200 exklusiva t-shirts som du kan beställa för 179 kronor (värd 340 kr). En t-shirt utan reklam – men självklart finns Kretsloppets logga tryckt på t-shirten. En annan självklarhet är att t-shirten är framtagen på ett miljövänligt sätt.
Men det gäller att skynda på – det är många som vill synas i årets t-shirt.
 
 
 
 
 
 
NU TAR VI SOMMARUPPEHÅLL
– men är tillbaka den 17 augusti
 
Fram till den 1 juni serverades åtta stycken avgiftsfria träningskvällar vid Ryavallen i Borås. Tre löpare från SOK Knallen har lett träningarna som bland annat har handlat om uppvärmning, löpteknik, styrka och rörlighet.
– Vi vill gärna passa på att tacka alla som varit med och gjort de här kvällarna till riktigt värdefulla träningskvällar, säger Tommy Andersson, tävlingschef för Kretsloppet.

Uppehåll
Nu tar gänget bakom träningskvällarna sommarledigt men det gör väl inte du. Sommaren är en underbar tid för löpträning, se därför till att hålla igång på egen hand. Några löprundor i veckan är inte fel.

17 augusti
Torsdagen den 17 augusti är de avgiftsfria träningskvällarna tillbaka.
– Fram till Kretsloppsdagen kommer vi att hinna med fyra nya träningspass. Träningspass som kommer att handla om långa intervaller, korta intervaller och så avslutar vi med två träningskvällar som vi ägnar åt superintervaller. Det låter väl bra, hälsar tävlingschefen.

Trevlig sommar och välkommen i augusti.
 
 
 
 
FÖLJ KRETSLOPPET
 
Facebook: facebook.com/kretsloppetiboras
Instagram: @kretsloppet #kretsloppet  
  
 
Twitter: @Kretslopp1 #kretsloppet
Webben: www.kretsloppetiboras.se