Glad Sommar! 🌸
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
World Trade Center Göteborg
- Mötesplatsen för framgångsrika företagare
 
Välkommen till World Trade Center Göteborgs nyhetsbrev. Här har du möjlighet att följa med när vi lyfter fram det som händer i närområdet och det som kan vara av intresse för er företagare på WTC Göteborg och utanför.
En trevlig tradition som vi har varje år är jordgubbar och bubbel precis innan midsommar. Det ger oss en möjlighet att personligen önska alla hyresgäster en glad sommar. I år Livesände vi från minglet på Mässans gata så att även ni som inte var på plats den dagen kunde vara med oss. Filmen ligger kvar i vårt flöde på Facebook för den nyfikne. Nu drömmer vi om salta bad och varma sommarkvällar. Vi vill önska er alla en glad sommar och hoppas att vi ses igen efter semestern!
 
Vi vill passa på att välkomna våra nya hyresgäster TradeWell Group AB och ServiceFinder Sverige AB.

Varmt välkomna till oss på World Trade Center Göteborg!


 
FLYTTA KONTORET TILL LONDON

Nu har du en unik möjlighet att flytta kontoret till London - ett av våra designade mötesrum på våning 5. Från oktober finns det fd mötesrummet tillgängligt för dig som söker ett kontor med det lilla extra. En spektakulär utsikt över Göteborgs egna London Eye (Göteborgshjulet), Liseberg och området kring Korsvägen. De stora fönsterpartierna som går från vägg till vägg ger rummet ett härligt ljusinsläpp hela dagen. Tre vitmålade väggar tillsammans med en svart och en mörk heltäckningsmatta ger rummet en härlig kontrast mot den färgsprakande utsikten. Det blivande kontorsrummet passar utmärkt för 4-6 arbetsplatser. Alla kontorsrum hyrs ut omöblerat så passa på att sätta ditt företags prägling på kontoret. 

Intresserad av en visning av Londonrummet?

Kontakta Pia Eklund 
Tel: 031-335 75 05
Mail: pia@wtcgoteborg.se


 
INTERVJU MED VÅR HYRESGÄST SANNA GUSTAVSSON PÅ LÄRARFÖRMEDLARNA

1.    Berätta kort vad Lärarförmedlarna gör.  
Vi ser till att det finns riktigt bra vikarier på förskolor och skolor i hela landet. Lärarförmedlarna fungerar som en arbetsgivare för just vikarier, vi erbjuder våra anställda ett utvecklande och meningsfullt arbete. 

2.    Vad gör Lärarförmedlarna så framgångsrika?
Lärarförmedlarna startade 1999 och var då först i Sverige med att hjälpa skolor med riktigt bra vikarier. Grundidén är den samma då som nu - Att hyra ut kompetent personal. Vi tycker det är en självklarhet att barnen ska ha bra vikarier. Det i kombination med användandet av ny teknik så som vår app Vikarie Direkt har gjort det både enkelt och smidigt att hitta rätt vikarier till sin verksamhet. Det går snabbt och enkelt att beställa vikarier när som helst på dygnet, jämfört med att sitta i telefonkö på morgonen. Vi matchar förskolan och skolan med rätt personal efter deras behov. 

3.    Varför skall en kund använda sig av Lärarförmedlarnas tjänst?
Vi sparar tid och pengar i förskola och skola, eftersom det är vi som lägger tid på rekryteringen och bemanning av bra vikarier. Våra uppdragsgivare kan vara säkra på att vi snabbt hittar en kandidat som passar just deras verksamhet. Och självklart betalar man bara för de timmar som vikarien har varit på plats. Vi tar även hand om våra anställda vikarier genom att stötta dem inför, under och efter uppdrag. Vi gör roliga saker tillsammans så som after works, events och workshop.

4.    Vad är det bästa med att ha kontoret hos WTC Göteborg?
Läget – det är perfekt för oss som träffar mycket folk och har många möten. Lätt att ta sig hit och enkelt att förklara vägen. Möjligheten att kunna använda mötesrum, lounger för egna events och möten passar vår verksamhet perfekt. Och inte minst personalen, man känner sig alltid så välkommen här. 


 
LEDIGA KONTOR PÅ WTC GÖTEBORG
Terrassen vid Avenyn
Kontor våning 5, Korsvägen
I moderna lokaler precis intill Avenyn ligger detta kontor perfekt för 1-2 personer. Här sitter du mitt i city med gångavstånd till restauranger butiker, kollektivtrafik. Kontoret har fönster mot en av anläggningens två terrasser och är lättmöblerat, ljust och trevligt. På WTC Teatergatan finns flera lounger och mötesrum samt en personlig atmosfär och gemenskap.

Som hyresgäst hos oss har du:
  • 32 tim/mån fri bokning av våra konferensrum
  • Lunchrum, lounger
  • Uteterrasser
  • Wifi
  • Städning, el, värme samt larm
  • Events, after works och nätverksträffar

Vill du veta mer?
wtcgoteborg.se eller kontakta
Pia Eklund- Säljansvarig
031-335 75 05 | pia@wtcgoteborg.se


 
I detta kontorsrum har ni en spektakulär utsikt över evenemangsstråket, Skånegatan samt Korsvägen. Här sitter ni mitt i huset med närhet till all tänkbar service så som reception, mötesrum och lounger. Kontoret har ett fint ljusinsläpp från fönsterna och är lättmöblerat för 2 arbetsplatser. Vi välkomnar hundar att vistas i denna delen av huset. 
 
Som hyresgäst hos oss har du:
 
  • 32 tim/mån fri bokning av våra konferensrum
  • Lunchrum, lounger
  • Bemannad reception
  • Wifi
  • Städning, el, värme samt larm
  • Events, after works och nätverksträffar


Vill du veta mer?
wtcgoteborg.se eller kontakta
Pia Eklund- Säljansvarig
031-335 75 05 | pia@wtcgoteborg.se


 
FRUKOSTSEMINARIER HOS WTC GÖTEBORG

Vision, inspiration eller kreativitet, våra seminarier har något som intresserar alla.

 
World Trade Center bjuder in till frukostseminarier som gästas av både externa och interna föredragshållare. Seminarierna är kostnadsfria och öppna för er som hyresgäster men vi välkomnar även externa besökare. Frukosten startar kl. 08.00 med kaffe och fralla, sedan pågår seminariet fram till kl. 08.45. Ta dig tid, endast 45 minuter av din dag och delta, det kanske ger dig nya idéer som kan ta dig och ditt företag till en ny nivå.
  • Nu gör vi uppehåll och återkommer med ett nytt spännande program till hösten.
Vill du ha utskick om våra kommande seminarier?
Det gör du genom att anmäla ditt intresse i receptionen eller mejlar till receptionen@wtcgoteborg.se


 
MÅNADENS WTC - AMBASSADÖR

Månadens ambassadör är en hyresgäst som utmärker sig med det lilla extra. Hyresgästen engagerar sig i vår verksamhet, ger förslag till förbättringar, rekommenderar oss till andra och är stolt över sin arbetsplats.
Denna månad går utmärkelsen till Anna-Leena Meriläinen BrightCWT Sverige AB. Anna-Leena är en engagerad hyresgäst som sprider gott renommé om World Trade Center Göteborg. Vi är glada att just du är hyresgäst hos oss!
 
Hyresgästerna på World Trade Center Göteborg är vår starkaste och bästa marknadsföringskanal och det vill vi gärna premiera!