Ränteskola, småländska bolag, månadssparande och Sverigeturné.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Riskinformation: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Faktablad och informationsbroschyr kan beställas från Spiltan Fonder: 08-545 813 40 eller hämtas på www.spiltanfonder.se.
Augusti 2017
Nyhetsbrev och Kom-igång-kampanj
 
Ränteskola, småländska bolag, månadssparande och Sverigeturné. Passa på att lära dig mer om räntemarknaden och räntefonder med hjälp av vår erfarna ränteförvaltare Lars Lönnquist, lyssna på honom i Sparpodden längre ner i det här här mailet. Vill du lära dig mer om varför småländska bolag är så bra? Se intervjun med vår duktiga Smålandsfondsförvaltare Pär Andersson i ett klipp från Avanza Play.

Passa även på att komma igång med ett sparande som sköter sig själv – månadsspara – och få två biobiljetter. Och så vi vill gärna träffa dig ute på vår Sverigeturné – se efter i vårt kalendarium när vi är nära dig!
 
Stolt konstaterar vi att det är fler och fler som vill spara i våra framgångsrika fonder både vad gäller aktie- och räntemarknaden. Det tillsammans med våra under åren uppnådda förvaltningsresultat och erhållna utmärkelser bidrar säkert till att vi fortsätter att växa. Välkomna alla nya sparare och ett stort tack till er alla som sparar med oss sedan tidigare!
 
Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar. Vi finns på fonder@spiltan.se eller telefon 08-545 813 40.

Med vänliga hälsningar
Spiltan Fonder
 
KAMPANJ: Kom igång med ett sparande som sköter sig självt

Det är aldrig för sent att starta ett månadssparande och dessutom är det enkelt då det sköter sig självt automatiskt. Vi på Spiltan Fonder är också övertygande om att det är det bästa och enklaste sättet att ta tillvara på marknadens svängningar.

Därför har vi ett erbjudande till dig som vill komma igång med sparande efter semestern – Starta ett månadsparande på minst 300 kronor (eller höj ett befintligt med 300 kronor) så bjuder vi dig på två stycken biobiljetter!

Ange kampanjkoden: "Kom-igång". Sista svarsdag är 30 september 2017.

Ta kontakt med oss på fonder@spiltan.se eller 08 – 545 813 40 så hjälper vi dig att komma igång. Det är enkelt!

Observera att erbjudandet endast gäller till och med 30 september 2017 och om du startar eller höjer ett månadssparade direkt hos Spiltan Fonder och inte via en bank, pensionsbolag eller annan distributör.
 
Lasses "ränteskola" i Sparpodden
I somras hälsade Lars Lönnquist på hos Nordnet och pratade om räntemarknaden och hur den fungerar i Nordnets podcast Sparpodden. Hur skapas avkastning när styrräntan är negativ? Vad händer om räntorna börjar stiga? Hur väljer vi ut vilka obligationer vi investerar i? Passa på och lär dig mer med hjälp av vår erfarna ränteförvaltare.
 
Spiltan Aktiefond Småland
Lyssna på Pär Andersson när han intervjuas av Avanzas Nicklas Andersson om Spiltan Aktiefond Småland och varför småländska bolag är så intressanta för långsiktiga investerare. Ca 10 minuter.

 
Play movie
 
Spiltan Globalfond Investmentbolag - Läsarnas Favorit 2016
Tidningen Privata Affärers läsare har röstat fram vår nystartade fond Spiltan Globalfond Investmentbolag till ”Läsarnas Favorit”. Vi på Spiltan Fonder är jätteglada och stolta att vi fått priset. Tidigare har vår andra passivt förvaltade Spiltan Aktiefond Investmentbolag, med inriktning på Sverige, fått samma pris tre gånger. Den kom den på ”andra plats” när Privata Affärers läsare röstade fram sin favorit. Tack alla som har röstat på  våra fonder och sparar hos oss!
<span style='opacity:0.4; font-style:italic;' class='loremipsum'>[Brödtext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam varius placerat sapien, ac pulvinar quam pellentesque vitae. <br/><br/>Sed nec placerat mauris. Phasellus quis arcu id sapien molestie tristique. Integer ultrices vehicula justo nec molestie. Pellentesque lobortis accumsan enim, quis commodo velit scelerisque at.]<br/></span>
Spiltan Räntefond Sverige - Årets Räntefond 2016
Fondmarknaden.se utser varje år årets bästa fonder inom olika fondkategorier. Den flerfaldigt prisbelönta fonden Spiltan Räntefond Sverige fick i år utmärkelsen ”Bästa Räntefond” för andra året i rad av Fondmarknaden.se.


 
 
Sverigeturnén rullar vidare!
 
I höst fortsätter Spiltan Fonder att vara ute på många kundevent runt om i landet. Bland annat ska vi besöka Norrköping, Umeå, Skövde, Kalmar, Klippan och Mora.

Då nya orter och datum bokas in allteftersom kan du kika i vårt kalendarium på hemsidan som vi uppdaterar löpande. Du är också välkommen att tipsa oss på orter du tycker att vi ska besöka. Maila oss på fonder@spiltan.se.

Klicka här för att se vårt kalendarium och vilka orter och datum vi har inbokade hittills.
 
 
Riskinformation: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Faktablad och informationsbroschyr kan beställas från Spiltan Fonder: 08-545 813 40 eller hämtas på www.spiltanfonder.se.