MISSA INTE ÅRETS LÖPARFEST!
 
Vi hoppas att du är ordentligt laddad. Nästa lördag kör vi det 9:e Kretsloppet och som vanligt kommer det bli en händelserik dag.

Vi som brukar vara med under Kretsloppsdagen i Borås vet att dagsprogrammet brukar bjuda på massor av spännande och roliga inslag. Läs mer om programmet här

Välkommen till en dag då det brukar vara gemytligt trångt i Borås!
 
 
 
 
 
 
DITT STARTPAKET MED NUMMERLAPP
 
Är du anmäld i ett lag där din lagledare begärt utkörning av startpaketen kommer dessa köras ut under måndag och tisdag. De lagledare som inte begärt utkörning kommer under dagen att få ett mail om när startpaketen kan hämtas ut.

Individuella löpare hämtar sin nummerlapp på Stora torget torsdag 14/9 - fredag 15/9 kl. 10.00 - 18.00 och lördag 16/9 från kl. 08.30.
Från och med den 7 september kan du skriva ut ditt startbevis på ”Min sida”. OBS! ett sms kommer även att skickas till dig som angivit ditt mobilnummer vid anmälan Sms:et skickas den 7 september (gäller endast individuell anmälan). Vi ser gärna att du visar upp ditt sms vid avhämtning av nummerlappen. Tänk på miljön.

Tänk på att hämta din nummerlapp i tid för att undvika köer.
 
 
ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR LOPPET
 
Inför Kretsloppet den 16:e september är det viktigt att du läser på om starttider / startgrupper, tidtagning och annan väsentlig information som hur du tar dig till och från loppet. Vi tipsar även om lämpliga parkeringsplatser.

All Tävlingsinformation hittar du här
 
 
 
SÅ FÅR DU DITT RESULTAT
 
Det officiella resultatet hittar du efter loppet genom att söka på vår LIVE-resultatsida som ligger på Kretsloppets hemsida. Du kommer även få ett sms efter målgång med din sluttid samt spurttid. För att tiden ska registreras måste du bära nummerlappen som innehåller ett chip väl synligt på bröstet.
 
 
 
LADDA NER MOBILAPP OCH GPS:EN VISAR VART DU ÄR PÅ BANAN
 
Under loppet kan din familj och vänner se exakt var på banan du befinner dig. Har du din mobil med dig under loppet kan de följa din position och samtidigt få din beräknade sluttid.

I år är det bara du som springer 10 km som kommer kunna ta del av denna tjänst. Du som kan använda tjänsten kommer få ett e-mail med anvisningar hur du går tillväga.

Läs mer
 
 
 
TIPS SISTA DAGARNA!
 
Play movie
 
 
 
TIPS INFÖR KRETSLOPPET!
 
  1. Upplev den mäktiga starten på Sven Erikssonsgatan, 10 km kl: 14:00.
  2. Kom i tid för att få plats på våra läktare som finns på Allégatan och heja fram alla löpare.
  3. Vill du se action? Kom och upplev starten av 400 meters loppet kl 10:15 utanför Pallashuset.
  4. Bra publikplatser utmed banan är vid Ramnasjön, Ryavallen (nyhet), Knalletorget som både innehåller musik och vätskedepå (nyhet) samt loppens slutfas på Lilla Brogatan och målgången på Allégatan.
  5. Upplev den klassiska spurten på 60 meter. Västerlånggatan utanför Borås Elhandel.
  6. Stora torget och Sandwallsplats bjuder på massor av aktiviteter och utställare från kl 10:00
 
 
Play movie
Play movie
 
Play movie
 
 
FÖLJ KRETSLOPPET
 
Facebook: facebook.com/kretsloppetiboras
Instagram: @kretsloppet #kretsloppet  
  
 
Twitter: @Kretslopp1 #kretsloppet
Webben: www.kretsloppetiboras.se