Senaste nytt från GAS Ekonomi
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Nyhetsbrev nr 6 -2017
 

Då var det dags för några septembernyheter från oss på GAS Ekonomi. Du som arbetar som Ekonom, Ekonomiassistent eller Controller - kom ihåg att anmäla dig till Kompetensforum senast den 25 september. För övrigt rullar arbetet på för fullt hos oss allt medan löven börjar skifta färg.
 

 
Är du GAS Ekonom, Controller och Ekonomiassistent?
Kom på vårt gemensamma kompetensforum den 30 november-1 december 2017 i Stockholm.
 
 
Det här är ett utmärkt tillfälle att utbyta erfarenheter, få ökad kunskap och ta del av hur konceptet GAS Ekonomi utvecklas. Forumet bidrar också till att stärka nätverket mellan de som arbetar med GAS Ekonomi. Föredragshållare är representanter från Nationell nivå och Eniac.
 
Klicka här och läs mer om vad dagarna kommer att innehålla och hur du anmäler dig. Sista dag för anmälan är den 25 september.
 
Nygammal på jobbet!
 

Låt oss presentera Susanne Blom, som började hos oss i augusti som ekonomikonsult. Susanne har jobbat många år på kyrkokansliets ekonomiavdelning, det senaste året har hon jobbat som systemförvaltare på Upplands lokaltrafik. Nu är hon tillbaka och förstärker GAS ekonomi med stor erfarenhet inom både Svenska kyrkan och ekonomi.

 
Konceptutveckling - KUGG
 
Nationell nivå har tillsammans med stiften beslutat om en process för att hantera förbättringsförslag som ska leda till konceptutveckling inom GAS. Den innebär att förbättringsförslag tas emot löpande under året.
Läs mer här: https://internwww.svenskakyrkan.se/administrativsamverkan/konceptutveckling---kugg_personal
 
Nästa nyhetsbrev
 
Nästa nyhetsbrev kommer i oktober 2017. Vi uppdaterar löpande nyheter på intranätet.
Läs senaste nytt här: https://internwww.svenskakyrkan.se/administrativsamverkan/nyheter-gas-ekonomi