Vi erbjuder Bergendal i höst- och vinterskrud... 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
När mörkret börjar falla... 
 
Vi alla har nog märkt att vi går mot mörkare tider, men för oss betyder det ännu fler anldeningar att ses! Vi erbjuder dig ett mysigt höstmöte med roliga inomhusaktiviteter, relaxavdelning med ångbastu, tända ljus, ljusa konferensrum i olika miljöer och framförallt en miljö för givande möten. Under hösten och vintern finns många anledningar till att ses. Ni kanske har något att fira? Behöver ni avrapportera något inför årets slut? Behöver ni kanske bara träffas eller äta en mysig middag tillsammans? Vi hjälper dig att boka en bra och minnesvärd konferens för dig och dina kollegor. Välkommen till Stockholms vita pärla!
 
 
höstfeeling
 
Vi erbjuder er att konferera hos oss under v. 44 med höstfeeling! Ni samlas för konferens på dagen och avslutar med en aktivitet och en 4-rätters på Falkberget med storslagen utsikt över Edsviken. 



Läs mer och boka
 
julfest
 
Det är när mörkret börjat knapra på sommarens ljusa kvällar som vi verkligen behöver något att se fram emot. Ett skäl gott som något att börja planera för en riktigt bra julfest! Med våra festpaket kan du enkelt och till stor del forma kvällen som du vill. Oavsett val så utlovar vi en helkväll med minst middag, dans och vickning.

Läs mer och boka
 
 
Tre pärlor för en
 
Under utvalda datum under hösten erbjuder vi dig att boka vårt paket 3 pärlor till priset av en pärla!


Läs mer och boka
Skräddarsytt
 
Vi erbjuder skräddarsydda konferenser efter just det som ni behöver. Skicka er förfrågan till oss så hjälper vi er att skapa en perfekt konferens!

Skicka förfrågan här
 
 
Strålande jul
 
Inför årets slut ger vi dig möjlighet att mötas i  vacker vintermiljö och äta klassiskt julbord vid Edsvikens strand. Då året är som mörkast, då tänder vi ljusen och dukar fram härligt hemlagad julmat i vår vackra herrgårdsmiljö. Oavsett om du väljer att äta julbord till middag eller till lunch vill vi gärna säga
 – välkommen till bords!

 
Julbord med övernattning
 
Passa på att avsluta året med ett inspirerande möte i en vacker vintermiljö. Efter en dag fylld av aktiviteter och när mörkret sänker sig över Edsviken välkomnar vi er till bords i den sagolikt vackra Herrgården.
 
dagmöte med julbord
 
Kom till en vacker vintermiljö vid Edsviken för ett inspirerande och kreativt möte.  Till middag har vi dukat upp ett julbord i sagolikt vacker herrgårdsmiljö. Det är klassiskt hemlagad julmat och tradition som står i centrum.