Observera arbetsgivare nr 4 2018
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Välkommen till webbinarium om Svenska kyrkans avtal 17!
 
Som komplement till de ordinarie informationsträffarna om Svenska kyrkans avtal 17, erbjuder vi också webbinarier med en kortare genomgång av avtalet. 

Ett webbinarium är som ett seminarium – fast på webben. Du sitter vid din egen dator och klickar på en länk för att komma in i en direktsänd presentation, där arbetsrättsjurister från Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation berättar om Svenska kyrkans avtal 17. 

Du skriver in dina frågor och funderingar i en chatt, och får dem besvarade under webbinariet. Webbinariet spelas också in, så att du kan titta på det igen i efterhand.

Klicka här för att anmäla dig till ett webbinarium:
Onsdag 7 mars 10:00­–11:30     
Måndag 19 mars 10:00­–11:30
Torsdag 22 mars 10:00­–11:30


Praktisk information om webbinariet:
  • Som deltagare i webbinariet kommer du att se och höra en presentation och du kommer att kunna skriva frågor och kommentarer i en chatt. Du kommer inte själv att synas eller höras, så du behöver varken kamera eller mikrofon.
     
  • Du behöver dock se till att datorn har fungerande högtalare. Om din dator inte har det, brukar det gå bra att stoppa in hörlurar till mobiltelefonen i datorn och använda dem.
     
  • Du behöver en webbläsare med senaste versionen av Flash för att se webbinariet. Om du inte har det, så kan du ladda ner ett litet program som du installerar på din dator. Gör det gärna i förväg, så slipper du krångla med det när det är dags. Ladda ned Adobe Connect via denna länk: Windows eller Mac. Det är bara att starta installationsfilen när den är nedladdad så är det klart.
     
  • För att du ska få bästa möjliga ljud och bild, rekommenderar vi att du kopplar datorn till internet med kabel istället för att använda trådlöst internet.
     
  • Om du ändå skulle få problem med ljud eller bild under webbinariet, brukar det lösa sig om man går ur webbinariet och går in igen med samma länk.
     
  • Webbinariet spelas in och kommer att publiceras på webben i efterhand, så om du skulle missa något så kommer du att kunna titta på det i efterhand.
 
Utbildningar på gång - sista chansen att anmäla sig!
 
Du hittar som vanligt fler utbildningar, information och anmälan på arbetsgivarorganisationens intranätplats
 
 
Vilka får det här nyhetsbrevet?
 
Nyhetsbrevet skickas till dig som
  • anmält dig som prenumerant
  • är kyrkoherde eller kyrkorådsordförande och har din e-postadress registrerad i Kyrksam
  • alla församlingars, pastorats och stifts allmänna e-postlådor.
För att anmäla dig som prenumerant till Observera klicka här.

Du kan enkelt skicka brevet vidare till någon som du tror är intresserad genom att klicka på "Skicka vidare" längst upp i brevet.